«Κάθε άνθρωπος ένα έργο τέχνης» – Εκστρατεία της Allergan Aesthetics

«Σμιλεύεται η ομορφιά; Κι αν η ομορφιά μπορεί να σμιλευτεί, η μοναδικότητα κάθε ανθρώπου, δεν μπορεί». Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ομορφιάς (09.09.20) η Allergan Aesthetics, μια εταιρεία της AbbVie, υμνεί τη μοναδικότητα και την αληθινή ομορφιά κάθε ανθρώπου η οποία πηγάζει από μέσα του και κρύβεται στο βλέμμα, το χαμόγελο και την έκφρασή του.

Η εκστρατεία με τίτλο «Κάθε άνθρωπος, ένα έργο τέχνης» εμπνέεται από την τέχνη και το ιδεώδες της αρχαιοελληνικής ομορφιάς, η οποία είναι συσχετισμένη με την ισορροπία, την αρμονία, το μέτρο και τη συμμετρία δημιουργώντας συναισθήματα έλξης, ευημερίας και γαλήνης.

Η Allergan Aesthetics στο πλαίσιο της εκστρατείας αναδεικνύει το όραμά της το οποίο είναι να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο, πρεσβεύοντας το ιδεώδες της αληθινής ομορφιάς καθώς «Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και αναδεικνύεται με ένα χαμόγελο». Η αληθινή ομορφιά, η έννοια του μέτρου και του φυσικού αποτελέσματος, χαρακτηρίζουν τα αποτελέσματα όλων των καινοτόμων και αποτελεσματικών θεραπειών της οι οποίες βρίσκονται στην αιχμή της Αισθητικής Ιατρικής.

Με κύριο όχημα το σποτ «Κάθε άνθρωπος, ένα έργο τέχνης», το οποίο γυρίστηκε στο στούντιο του γλύπτη Δημήτρη Σκαλκώτου υπό τη σκηνοθεσία του Γιάννη Βασταρδή, η Allergan Aesthetics παροτρύνει τους ανθρώπους να τολμούν με αυτοπεποίθηση να πετύχουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να γιορτάζουν κάθε μέρα τη μοναδικότητα της αληθινής ομορφιάς. Η εκστρατεία ‘τρέχει’ στα εταιρικά και προϊοντικά digital κανάλια της Allergan Aesthetics από τις 9 Σεπτεμβρίου και για ένα μήνα.

Μάθετε περισσότερα για την εκστρατεία «Κάθε άνθρωπος, ένα έργο τέχνης» στο Facebook, Juvéderm Greece, στο Instagram Allergan Aesthetics Greece, Juvéderm Greece, CoolSculpting Greece και στο www.allerganaestheticsbeautyday.gr

Λίγα λόγια για την Allergan Aesthetics

Η καινοτομία και η ιατρική επιστήμη αποτελούν θεμέλιο λίθο της Allergan Aesthetics η οποία βρίσκεται στην αιχμή της Αισθητικής Ιατρικής και με εξειδικευμένα προϊόντα έρευνας και τεχνολογίας προσφέρει θεραπείες με στόχο την ενίσχυση της ομορφιάς και τη διατήρηση της νεότητας εστιάζοντας στα ιδιαίτερα και μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου που αναδεικνύουν το βλέμμα, το χαμόγελο και την έκφρασή του.

Η Allergan Aesthetics επενδύει στην ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων και θεραπειών της συμμετέχοντας ενεργά στην επίβλεψη όλων των σταδίων ανάπτυξης, παρασκευής και διάθεσής τους. Ερευνά συνεχώς νέες τεχνολογίες και νέους δρόμους ώστε να αναπτύσσει καινοτόμα φάρμακα και ιατροτεχνολογικά προϊόντα που αντιμετωπίζουν με αποτελεσματικότητα τις παθήσεις του δέρματος, προσφέρουν αποκατάσταση του όγκου του προσώπου, βελτίωση των γραμμών και των ρυτίδων και μείωση του σωματικού λίπους.

Η Allergan Aesthetics επενδύει στην εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας παρέχοντας εστιασμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στις νέες εξελιγμένες τεχνικές και πρακτικές, ώστε οι επαγγελματίες υγείας να πετυχαίνουν τα βέλτιστα αποτελέσματα για τους θεραπευόμενούς τους με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

Πηγή: healthreport.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.